2=3: Избираш три бижута, плащаш само две Виж повече

ТОП 5 най-подходящи подаръци за Свети Валентин

Подарък за Свети Валентин - 5 идеи

Празникът на влюбените Свети Валентин е денят, в който трябва да вложите цялото си внимание и креативност, за да изберете впечатляващ подарък за любимия човек. И тъй като датата 14 февруари е вече близо, насочете всичките си усилия да проучите най-добрите възможности.

Когато купувате подарък за Свети Валентин е важно той да докосне сърцето на вашата половинка. Не е задължително да е най-скъпият, а най-личният и специалният, израз на вашето отношение и силни чувства.

Ако се нуждаете от малко вдъхновение за избора си, ние ще ви помогнем с кратък списък за ефектни и интересни подаръци за всяка жена. Докато го разглеждате, със сигурност ще разберете кое от предложенията ще предизвика най-голямо вълнение.

Цветя: красив подарък за Свети Валентин

Освен обичайният букет от рози, за дамата на сърцето си може да изберете и други цветя като например лалета или цяла композиция от различни цветя. Романтична аранжировка в кутия, поднесена заедно с плюшена играчка и шоколадово лакомство, винаги се приема добре.

Сребърно бижу: елегантен подарък

Подарък сребърно бижу е много подходящ, още повече, че ще откриете голямо разнообразие от дизайни, които биха допаднали на половинката ви. Какъв по-добър подарък за Свети Валентин към жена?

Представяме ви класация от 5 сребърни бижута, които са идеални като подарък за дама по случай Свети Валентин:

  1. Сребърен пръстен „Искра”

Това е един чудесен пръстен с оформен като сърце камък в бледолилав цвят. Допълнителен блясък придават разположените около кубичния цирконий малки прозрачни кристали. С подобно изящно бижу ще може да изразите обичта си по невероятен начин.

2. Сребърни обеци „Откровение”

Елегантните сребърни обеци са с изчистен дизайн и представляват малки сърца. Повърхността им е много ефектна с интересните линии, подобни на рисуване с четка. Обеците са със закопчаване с винт, а класическият цвят може да допълни всяка дамска визия – от ежедневна до елегантна.

3. Сребърно колие „Бъдеще”

Колиетата винаги са се приемали много добре от жените, а изящното сребърно колие с многозначното име „Бъдеще” е впечатляващо с дизайна и изработката си. Знакът за безкрайност веднага асоциира трайност на чувствата, а вплетеното в него сърце с блестящ камък допълва ефекта.

4. Сребърно колие „Две сърчица”

Чудесен избор е и сребърно колие с две сърца – подарък със силна символика. Разположените едно до друго сърчица – едното с бляскави кристали, а другото – посребрено, ще ви помогнат по прекрасен начин да изразите чувствата си с елегантен и красив накит. 

5. Сребърен пръстен „Мечтание”

Последен, но не по важност, е изключително нежен и стилен пръстен с прозрачен камък, който може да добави нотка на романтика и стил към всяко облекло. Формата на камъка е сърце, което прави бижуто идеален избор като романтичен подарък за Свети Валентин.

Всяко едно от представените в тази своеобразна класация бижута е перфектен избор и може да направи щастлива всяка  жена със своето елегантно излъчване и красота. 

Преживяване: нестандартен подарък

Заедно с всички останали романтични жестове като бонбони, шоколад и др., подарък като изживяване ще остави наистина незабравими спомени. Може да се спрете на екскурзия до романтично място, изживяване, свързано с хоби или адреналин. 

Единственото, което трябва да направите, е да се съобразите с интересите и желанията на половинката си, за да изберете най-точното преживяване и да го поднесете с много любов.

Живо растение: вечна класика

Всеки истински ценител на стайните растения знае, че цветята не само насищат с кислород въздуха, но и даряват по своя мълчалив начин с красота и аромат. Ако подарите растение на любим човек, всъщност ще му поднесете свежи емоции, възможност за релакс и късче природа в затвореното пространство. Дори след време, жестът ви ще остави мил спомен.

Няма как да сгрешите при избора, защото всяко растение е специално само по себе си и носи радост.

Парфюм: ароматен подарък

Заедно с цветята, парфюмите са предпочитани и често избирани подаръци за празника на влюбените. Ароматните подаръци носят особена емоционалност и чувственост, влияейки подсъзнателно на мозъка.

Романтичният парфюм е нежен, силен и чувствен. Флоралните аромати са подходящи за сантиментален тип жени, а плодово-ориенталските нотки – за уверените, които искат да се откроят.

Мислете за любимия човек до вас през цялото време, докато избирате подаръка. А освен тези идеи, вероятно ще се досетите и за други. С цвете и бонбони, с уникално сребърно бижу, персонализирана красива чаша или друг подарък, няма значение. Важното е да напомните на партньора си колко специален е за вас.

Photo of author

За автора:

Ивайло Ангелов
Казвам се Ивайло и съм основател и маркетинг мениджър в Silver Sense. През 2021г. стартирах този онлайн магазин и блога към него, в който се старая на отговарям на въпроси, свързани с бижутата и да давам полезни съвети и трикове, които да са ти от полза. Надявам се тук да научиш много интересна информация не само за нашите продукти, а и за среброто като цяло.