ПРОМО: Избираш три бижута, плащаш две. БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки! Виж повече

За нас

Silver Sense не е поредният онлайн магазин, където ще намериш бижута с ниско качество на висока цена. Ние се стремим да предлагаме само отбрани сребърни накити с отлично качество, издръжливост и разбира се – ослепителен блясък. Налични са стотици модели колиета, пръстени и обеци в различен стил, но еднакво изящни.

С какво сме по-различни от останалите онлайн сребърни бижутерии?

Свикнали сме да ни задават този въпрос, но това съвсем не ни притеснява, защото Silver Sense наистина се различава от всички останали. Тук ще откриеш впечатляващи бижута с най-добро съотношение между цена и качество, които се доставят винаги в луксозна подаръчна кутийка. Предлагаме огромно разнообразие от модели със златно покритие, перли, кубични циркони и класически сребърни варианти.

Безкомпромисно качество и прецизна изработка

Бижутата ни са направени от висококачествена бижутерийна сплав с покритие от сребро с чистота на пробата 925. За всеки продукт издаваме и индивидуален сертификат за качество, където се съдържа подробна информация – вид на покритието, камък, размер (за пръстени), цена на изделието и други.

Всички поръчки биват финално проверявани за качеството на изработката преди да бъдат изпратени към теб. След като сме убедени, че всичко с бижутата ти е наред ги опаковаме внимателно в кутийка и ги изпращаме още на следващия ден, за да се радваш на поръчката си възможно най-бързо.

Нашите клиенти споделят, че първата им среща със сребърните накити от Silver Sense е бляскава, емоционална и запомняща се, а това е най-важното за нас.

Можеш да ни последваш в Instagram и Facebook за вълнуващи истории, ексклузивни снимки и сторита, както и полезни съвети за подаръци.