ПРОМО: Избираш три бижута, плащаш две. БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки! Виж повече

Плащания

В магазин Silver Sense се стремим да предлагаме максимално удобство на клиентите си. Поради тази причина сме добавили разнообразни методи на плащане, а при индивидуална нужда можеш да се свържеш с нас, за да използваш по-удобен за теб платежен метод. Към момента поддържаме:

  • Наложен платеж (чрез Еконт Експрес)

Плащането при доставка или наложен платеж е удобен начин да получиш и заплатиш поръчката си. В офисите на куриерската компания можеш да платиш с кредитна карта или в брой, също както и когато доставката е на личен адрес. Винаги изпращаме праткити с опцията “преглед”, която ти позволява да прегледаш съдържанието на пакета преди да извършиш плащането. Важно е да отбележим, че при избиране на този платежен метод в пратката няма да присъства платежен документ, тъй като silversense.bg има сключен договор с Еконт Експрес за получаване на Пощенските парични преводи по банков път, което съгласно Наредба-18 ни освобождава от задължението да издаваме касови бележки. В този случай за платежен документ се счита издадената разписка от куриера.

  • Банков превод

Плащането по банков път се осъществява преди изпращането на стоките от нашия склад. След като изберете начин на плащане “Банков превод” ще получите инструкции от нас, както и номера на банковата ни сметка. Веднага щом плащането се отрази в онлайн банкирането на нашата фирма ще изпратим пратката към Вас.