ПРОМО: Избираш три бижута, плащаш две. БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки! Виж повече

Често Задавани Въпроси (FAQ)

Кога ще получа поръчката си?

Всички поръчки се доставят в срок от 2 работни дни с куриерска фирма Еконт. Всички подробности относно доставката можете да намерите ТУК.

Мога ли да видя поръчените от мен бижута преди да платя?

Да. Всички поръчки се изпращат с опцията “преглед”. След като отидете на място в офиса на Еконт или по време на посещение от куриера на личен адрес ще имате възможност да отворите пратката в присъствие на служителя и да прецените дали да задържите бижутата. В случай, че поръчката е платена предварително можете да я върнете в 14-дневен срок от датата на покупка по начина, указан на тази страница.

Каква е цената на доставката?

Доставката е за наша сметка, когато сумата на поръчката е над 60лв до офис на Еконт и над 100лв до личен адрес.

В случай, че сте пазарували на стойност по-ниска от 60лв, крайната цена на доставката се определя от тарифите на Еконт Екпрес. Тук можете да откриете приблизителните цени за извършване на услугата, но те могат да варират в зависимост от сумата на наложения платеж или населеното Ви място:

До офис на Еконт – 4.30лв
До личен адрес – 5.50лв
До личен адрес в населени места, където няма офис на Еконт – 6-8лв
До Еконтомат – 3.60лв

Как мога да върна закупените от мен бижута?

Имате право да върнете поръчаните от вас стоки в законовия срок от 14 дни. За целта трябва да попълните стандартен формуляр за отказ от поръчка, който може да намерите на тази страница. Важно е да знаете, че ние ще ви изпратим номер на товарителница, с който да осъществите връщането с цел проследимост на поръчката.

Ако желаете да върнете поръчката си таксата за куриерската услуга винаги е за ваша сметка, независимо от сумата на поръчката.

Има ли възможност да поръчам няколко продукта и да избера само един от тях?

Да. Ако не сте сигурни кой модел ви харесва най-много можете да поръчате няколко и да изберете само най-подходящия. За целта само трябва да напишете в коментарите към поръчката, че желаете опция “Избор”. След като бижутата пристигнат в офис на куриера ще можете да отворите всички продукти и да платите само този, който искате, а останалите се връщат към нас веднага.
*В този случай връщането е за ваша сметка независимо от сумата на поръчката!

Мога ли да направя замяна?

Да, можете да направите замяна в рамките на 14-дни от датата на покупка. За целта трябва да се свържете с нас на имейл hello@silversense.bg и да уточните детайлите по замяната – номер на поръчка, вашите имена и телефон за връзка, както и продукта, който искате да ви изпратим.

При замени таксата за куриерската услуга е за ваша сметка и в двете посоки.

Какво означава “кубичен циркон” или “циркониев кристал”?

Кубичните циркони, наричани още фианит, Cubic Zirconia и CZ crystals са най-прецизно изработените скъпоценни камъни, изработвани в лабораторни условия. Те могат да бъдат прозрачни или цветни, големи или малки, но всички си приличат по неповторимите отблясъци. Кубичните циркони се отличават от останалите камъни с особена издръжливост и непреходност.

Мога ли да получа консултация при избора на бижута?

Разбира се. Нашите консултанти са на линия всеки работен ден от 10:30 до 19 часа, за да ти помогнат с избора на перфектния подарък за твой близък или просто да ти пръпоръчат нещо специално, което да носиш с удоволствие. Можеш да се свържеш с нас на имейл – hello@silversense.bg или на телефон 0887 470 470