ПРОМО: Избираш три бижута, плащаш две. БЕЗПЛАТНА доставка за всички поръчки! Виж повече

Класация: ТОП 5 бижута, които да подарите на абитуриентка (ОБНОВЕНА 2024г.)

Абитуриентският бал за всяко момиче е емоционално събитие с изключително значение и е свързано с много вълнение и положителни емоции. Те са свързани с избора на тоалет, обувки, прическа и , разбира се, бижута. Едно прекрасно сребърно бижу би допълнило по перфектен начин всяка изискана рокля.

Ако ви предстои да избирате оригинален подарък за дипломиране на момиче, изберете нежно и красиво сребърно бижу, което ще придаде съвършен блясък в празничната нощ и ще бъде оригинален подарък за абитуриентка.

Дори роклята да е по-семпла, с изящно бижу визията може да бъде бляскава и оригинална. Ако сте решили да направите подарък за завършване на 12 клас на абитуриентка, която ви и роднина или дъщеря на много близки приятели, по-добре се заинтересувайте какво бижу би искала, за да подхожда на роклята и на самата вечер.

Колие – класическият и желан подарък за абитуриентка

Ако роклята е без презрамки и с хоризонтално право деколте, абитуриентката ще изглежда много добре, стига обеците да са по-дискретни. Изящното колие „Детелина” във формата на детелина, символизираща късмет е прекрасен подарък за току-що завършващата училище млада дама.

Ако момичето ще бъде с рокля с по-дълбоко деколте, изберете по-дълго бижу като сребърно колие „Превъзходство”, чиято нестандартна форма е впечатляваща, а естествената перла в центъра му придава аристократично излъчване. Чудесен вариант ако е важно подаръкът да изпъкне.

По-късите колиета ще стоят добре на високи или прави деколтета. В този случай подходящ подарък, който със сигурност ще се хареса е нашият модел „Дъждовна капка” с изчистения си дизайн, който ще пасне на всякакъв тип облекло. Можете да го намерите като цъкнете върху снимката по-долу:

Сребърно колие с кубични циркони, снимка на бял фон

Обеци – Малкият детайл, който променя всичко

И при избора на обеци, както при избор на колие, е добре да се съобразите с модела, плата, цвета и с евентуалните инкрустации по роклята. Разберете и дали абитуриентката ще носи и други бижута и каква прическа смята да си направи. Говорете с родителите й или дори със самата нея за избраната празнична визия, за да направите избор на подходящи обеци.

Ако роклята й е с по-неутрален нюанс, може да се спрете на впечатляващите посипани с множество циркони обеци „Увлечение”.

По-дискретните сребърни обеци с перли са подходящи, ако роклята на абитуриентката ще има инкрустации около деколтето.

Ако пък прическата ще бъде с вдигната нагоре коса, сребърните обеци „Блян” с голям кубичен циркон и малки бляскави кристали ще направят визията на младата дама наистина впечатляваща.

сребърни обеци със скъпоценен камък, снимка на бял фон

Пръстен – Изящество във всеки детайл

Сред всички идеи за подаръци абитуриенти за момиче е подходящ, разбира се, и нежен сребърен пръстен. С избора на размер ще ви бъде трудно, освен ако не го разберете от самото момиче или от родителите му. Може да си послужите и със стар неин пръстен, ако ви дадат такъв, и да използвате нашето детайлно ръководство за избор на размер, което ще намерите ТУК.

Друго,  което трябва да разберете, е дали абитуриентката ще носи гривна в празничната вечер и каква ще бъде тя.

Ако гривната е деликатна, може да изберете за подарък по-смел пръстен като например пръстен „Зелено сърце” с голям кубичен циркон в нежно зелено и голямо сърце кристала или бляскавия „Магнетичност” с интересна форма и също с кубичен циркон по средата. Линк към него може да намерите в изображението по-долу.

сребърен пръстен, снимка върху ръка
Сребърен пръстен Магнетичност

За младо момиче много подходящи са по-ненатрапчивите пръстени, които добавят романтика към визията. Много нежен е моделът ни „Пролет” с по-нестандартна форма, с малки кубични циркони, образуващи листа.

 Внимателно и правилно избрано, сребърното бижу ще остане за спомен на младата дама. Ще може да го носи и след абитуриентския бал в ежедневието и при по-специални поводи. Освен това ще зарадвате не само нея, но и себе си, че сте били част от подготовката на този така специален за всеки млад човек момент.

Photo of author

За автора:

Ивайло Ангелов
Казвам се Ивайло и съм основател и маркетинг мениджър в Silver Sense. През 2021г. стартирах този онлайн магазин и блога към него, в който се старая на отговарям на въпроси, свързани с бижутата и да давам полезни съвети и трикове, които да са ти от полза. Надявам се тук да научиш много интересна информация не само за нашите продукти, а и за среброто като цяло.