2=3: Избираш три бижута, плащаш две. Безплатна доставка на всички бижута. Виж повече

Бижута, подходящи като подарък за жена според бюджета

Предлагайки красота и изисканост на достъпна цена, сребърните бижута се превръщат в изключително привлекателен избор за подарък на жена. Те са най-подходящият начин за добавяне на блясък и празнично настроение при различни поводи.

При наличието на такова разнообразие от възможности е важно да вземете предвид фактори като личен стил на получателя и специфика на повода. Търсете бижута в рамките на бюджета си, защото цените могат да варират от по-достъпни до малко по-скъпи според дизайна на изделието.

Недейте забравя, че цената на едно бижу не отразява непременно качеството му или сантименталната му стойност. Изработените от сребро проба 925 са с гарантирано високо качество.

Ако ценовият диапазон е незаобиколим фактор, с повече внимание и търпение може да откриете много предложения, притежаващи достъпна елегантност.

Сребърни бижута до 30 лв.

  • Сребърен пръстен „Емоция”
сребърен пръстен с кубичен цирконий, снимка на бял фон

Дизайнът на пръстена включва 5 кубични циркона, оформени като сърце. За по-голям ефект всеки е поставен в обратна посока спрямо предишния.

Цялостното излъчване на бижуто е за обич, затова и чудесно решение за подарък на любимата жена при всеки повод.

  • Сребърен пръстен „Възвишение”
Сребърен пръстен с перла

Този пръстен е изработен във формата на въже и е с регулируема широчина. По средата е поставена изящна бяла перла.

По-грубият дизайн, балансиран с нежността на перлата, прави пръстена уникален и в същото време подходящ аксесоар за всяко облекло и събитие.

  • Сребърни обеци „Откровение”
сребърни обеци във формата на сърчица, снимка на бял фон

Изчистеният дизайн на обеците и формата им на малки сърца ги прави елегантен и стилен подарък за всяка жена

С класическия си цвят и интересен ефект, наподобяващ рисуване с четка, сребърните обеци „Откровение” са чудесен начин за допълване на различни визии.

Сребърни бижута до 50 лв.

  • Сребърно колие „Бъдеще”
сребърно колие във формата на знак безкрайност, снимка на бял фон

Знакът за безкрайност, съчетан с блестящо сърце от кубичен цирконий, прави колието много подходящо като романтичен подарък.

Изящната и прецизна изработка на всеки детайл допълва впечатлението за изисканост и стил.

  • Сребърно колие „Криле”
сребърно колие с кубични циркони

Основният елемент на колието е фино изработена пеперуда с криле, посипани с кристали кубичен цирконий.

Пеперудата е символ на радост, красота, свобода и промяна и колие с този символ ще носи очарователно послание за всяка дама.

  • Сребърна гривна „Слончета”

Слонът олицетворява сила и мъдрост и се смята, че носи късмет и щастие. Гривната с два слона – малък и по-голям символизира и това, но и здравата връзка между майка и дете, затова е особено подходящ подарък за майка.

Освен със значими послания, гривната впечатлява и с блясъка на множеството кубични циркони.

Сребърни бижута до 80 лв.

  • Сребърно колие Crystal Heart
сребърно колие с кубичен цирконий, снимка на бял фон

Формата на колието е сърце, изработено като рамка, в която по средата е разположен кубичен цирконий. Блясъкът на големия скъпоценен камък се съчетава по перфектен начин с малките кристалчета върху сърцето. Постигнат е разкошен ефект, допълнен с класическия сребърен цвят.

Колието е идеален начин да покажете обичта си към любима жена.

  • Сребърно колие „Пролетни цветя”
сребърно колие с кубични циркони, снимка на бял фон

Нежните орнаменти на колието, изработен във формата на цъфнали пролетни цветя, му придават изключително изящество. Бляскавите циркони допълват изчистената визия.

С подобно бижу със закодирано послание за красота, свежест и чистота може да зарадвате всяка близка до сърцето ви дама.

  • Сребърни обеци „Падаща звезда”
дълги сребърни обеци със звезда, снимка на бял фон

В случай, че е в стила на получателката на подаръка е да носи висящи обеци, може да прибавите към колекцията й впечатляващите сребърни обеци „Падаща звезда”. Те представляват в горната си част 3 звезди, от които надолу се спускат дълги линии.

Жените залагат най-често на висящи обеци при по-официален повод и елегантен тоалет, а предложеният модел съчетава желания блясък и елегантност.

  • Сребърна гривна „Яснота”
сребърна гривна с кубични циркони, снимка на бял фон

Гривната е издържана в класическия сребърен цвят, чийто блясък допълва фината редица от камъни кубични циркони.

Изчистената и същевременно стилна сребърна гривна „Яснота” може да подарите при всеки повод на своята половинка, на майка, сестра или друга скъпа за вас жена.

Със сигурност ще откриете още варианти за сребърни накити, които да отговарят на бюджета ви. Важно е да постигнете баланса между качество и цена на избраното бижу. А ако е съобразено  и със стила на жената и повода, ще бъде наистина запомнящ се подарък.

Photo of author

За автора:

Ивайло Ангелов
Казвам се Ивайло и съм основател и маркетинг мениджър в Silver Sense. През 2021г. стартирах този онлайн магазин и блога към него, в който се старая на отговарям на въпроси, свързани с бижутата и да давам полезни съвети и трикове, които да са ти от полза. Надявам се тук да научиш много интересна информация не само за нашите продукти, а и за среброто като цяло.